ClickCease

A saját autós hazajutás előnyei

Sofőr sörnyitóval sört nyit a kormány előtt

A saját autós hazajutás előnyei

Bár évek óta növekvő népszerűségnek örvend a sofőrszolgálatok munkája, felmerülhet a kérdés, hogy miért megy valaki autóval szórakozni, miért nem választ más megoldást az oda és hazajutásra. Jöjjenek a nyomós érvek, amiket átgondolva talán te is legközelebb a saját slusszkulcsoddal ülsz le egy pohár sör mellé! 

Kényelem minden szinten

Meg van ugye, amikor kabátot, a táskát, az esernyőt vagy más nálad lévő holmit be kell raknod a ruhatárba?
Aztán az este végén jön sorban állás, keresgélés, fáradtan, nyűgösen, széttáncolt lábbakkal. Mennyivel egyszerűbb a kocsiban hagyni azt, ami az este folyamán éppen nem kell és ha vége a bulinak csak bepattanni a saját autódba, sofőrsegélyt hívni és hazamenni…
Ráadásul a csinos lábbeli mellé a csomagtartóba bedobhatsz egy kényelmeset is tartaléknak. 

Jól jön, ha nem biztos, hogy innál valamit

Van, hogy az ember elmegy szórakozni az ismerőseivel, de nem biztos benne, hogy alkoholt is fogyaszt majd. Ezért igazán kár taxizni és az éjszakai járatok sem feltétlen komfortosak, ráadásul várni kell rájuk a sötétben, szabadban, ha esik, ha fúj. Ha autóval mész még az este folyamán is bármikor eldöntheted, hogy saját magad vezetsz haza vagy inkább iszol valamit és pótsofőr visz el az autóddal. 

Azzal sem kell foglalkoznod, hogy ne maradj túl sokáig, mert túl fáradt leszel a vezetéshez, hiszen akár hajnalban is tudsz hívni sofőrszolgálatot, így garantáltan nem alszol el a volán mögött. 

Nem vagy benne biztos, hogy mikor vezethetsz, ha ittál? 

Bárhonnan, bármikor 

Munkából, barátoktól, családtól is nyugodt szívvel indulhatsz mulatni, akkor is, ha oda autóval érkeztél. Nincs a dilemma, hogy jó, menjünk, de akkor vissza kell jönnöm majd az autómért. Bárhol vagy, az idő és az alkalom adott. Miért ne ülnél hát be az autóba és indulnál el partizni egy jót a többiekkel. Ha az estének vége, könnyedén, biztonságban hazajutsz sofőrhívással. 

Érdemes sofőr rendeléskor néhány dolgot szem előtt tartani, erről itt írtunk bővebben.

A tömegközlekedés hátrányai is a pótsofőr hívás előnyei 

Ittasan, fáradtan, hajnalban az ember már nem vágyik részeg idegenek tömegére, kényelmetlen zötykölődésre, sem arra, hogy lehányják a cipőjét. Az éjszakai járatokon viszont ezekbe óhatatlanul bele lehet botlani. Aztán ott vannak a nehezítő körülmények: a menetrend és az útvonalak. Az sem mindegy, hogy az adott állapotodban egyáltalán a megfelelő járműre szállsz-e, és ahhoz, hogy hazajuss hányszor kell átszállnod, mekkora kerülővel, mennyi idő alatt jutsz haza. Pótsofőr hívásával a Sofőrhívóban ezeket is elkerülheted, gyorsan, kényelmesen, egyenesen a kívánt célhoz jutsz, anélkül, hogy nemkívánt impulzusok érnének közben.
A biztonság is fontos szempont: az ember, ha ittas és sötétben van, esetleg még egyedül is, akkor sokkal jobban kitett a zsebtolvajoknak és a zaklatóknak is. Ha sofőrt rendelsz, az applikációban látod, mikor érkezik majd, ráérsz akkor kimenni a kocsidhoz, ha odaért. Ha pedig a hely bezárt, akár kényelemben és biztonságban az autódban is megvárhatod. 

Mentse meg a te estédet is egy sofőrszolgálat!

Hívj sofőr a Sofőrhívón, utazz biztonságban a saját autódban!