Blog


2016. máj 27.

0 hozzászólás.


Tegnap este megnyertük az Arany Penge díjat!

Az Arany Penge 2016. évi legjobb alkotásai közé bekerült a SofőrHívó és a Heineken közös kampánya, melyet az ACG reklámügynökség készített. A május 27-i díjátadón az Ankertben átvehettük az Arany Pengét.

Az Arany Penge Fesztivál a hazai kreatív szakma egyik legrangosabb eseménye, melyen olyan érzés díjazottnak lenni, mint a filmeseknél Oscar díjat nyerni.

Az Arany Penge a magyarországi kreatív szakmában tevékenykedők által leginkább elfogadott díj. Sok alkotónak, ügynökségnek és megbízónak jelentenek igazán emlékezetes pillanatokat, rangos elismerést.  – Forrás: Arany Penge

A nyertes pályázat tartalma

A Heineken Hungária termékei megtalálhatóak a kis kocsmáktól a nagy klubokig több helyszínen is. Ez nagyszerű lehetőséget jelent a felelős alkoholfogyasztás népszerűsítésére. De hogyan érte el a Heineken Hungária a célközönségét hatékonyan?

Nyelvtörőt helyeztek el képeslapokon és söralátéteken, melyeket HoReCa klubokban, szórakozóhelyeken, éttermekben raktak ki.

A népszerű SofőrHívó alkalmazással együttműködtünk, ami segít a legjobb sofőrszolgálat megtalálásában, ha autóval vagyunk és ittunk – Heineken Hungária

Az appban is létrehoztunk egy nyelvtörő játékot, ami a felelős alkoholfogyasztás üzenetét népszerűsíti. Hogyan is vezethetne valaki, ha egy egyszerű nyelvtörőt sem tud kimondani, vagy leírni. A rendelés során a térképen is megjelenik a Heineken üveg az indulási pontnál (ahol jellemzően alkoholfogyasztás történik).

A social media jelenlétet JummoDaddy (Irie Maffia) és Sanyóca (Mary Popkids) videójával is erősítettük.

Arany Penge Díj Heineken SofőrHívó sofőrszolgálat

A Heineken csapata az Arany Penge díjjal (Heineken – SofőrHívó kampány)

Vállalati image PR kategóriában a következő alkotások szerepeltek a 2016. évi shortlisten:

  • Richter Gedeon – Kertmozi és plakátkiállítás a Múzeumok Éjszakáján
  • Wecan – CANnual Report 2015 PR
  • Katona József színház – Hírszínház
  • Heineken – Sofőrhívó Alkalmazás
  • Decathlon – A világ legsportosabb álláshirdetése
  • IKEA – Büszke vagyok rá

Hatalmas elismerés számunkra, hogy ilyen módon is elismerik a munkánkat, mert ez is hozzájárul ahhoz, hogy a SofőrHívó legyen Budapest Sofőrszolgálat Versenyeztető Appja. Még egyszer köszönjük az ACG-nek és a Heineken Hungáriának a rengeteg kreativitást, munkát és támogatást.

Oszd meg!
0 Hozzászólás

Szóljon hozzá

Back to top