A sofőrszolgálat versenyeztető

Hasonlítsd össze 13 sofőrszolgálat ajánlatát és válassz ár, gyorsaság, értékelések, vagy biztosítás alapján!

Válassz ár, gyorsaság, értékelések, vagy biztosítás alapján!

A sofőrszolgálat az autóddal együtt visz haza.
Elérhető Budapesten és környékén.

A sofőrszolgálat az autóddal együtt visz haza.
Elérhető Budapesten és környékén.

Mik a Sofőrhívó ELŐNYEI ?

Avagy miért érdemes rajtunk keresztül sofőrszolgálatot rendelni

1
Ingyenes
A SofőrHívó sofőrszolgáltatás használata teljesen díjmentes az utasok számára. Nincs semmilyen rejtett költség. Vagyis: Letöltés: 0 Ft. Ajánlatkérés: 0 Ft. Havi díj: 0 Ft.
2
Versenyeznek érted
Az ajánlatkérésed után több sofőrszolgálat ajánlatát össze tudod hasonlítani. Válaszd a leggyorsabbat, a legolcsóbbat, vagy esetleg a legmegbízhatóbb sofőrszolgálatot. Ha szerencséd van, nem kell választanod. Fontos: a sofőrszolgálatok 3 perc alatt küldik el az ajánlatukat és neked is 3 perced van választani.
3
Megbízható
A sofőrsegélyek megbízhatóságát az értékelésekből előre ismerheted. Továbbá már a megrendelés pillanatában ismered az árat és a kiérkezési időt. A sofőrszolgálatod csak abban az esetben számíthat fel extra díjat, ha egy bizonyos időn túl kell Rád várnia, vagy extra kívánságod van (pl.: kitérő).
4
Biztonságos
Válassz sofőrszolgálatot a biztosítás alapján. Minden sofőrszolgálat biztosítási kötvényét rendszeresen ellenőrizzük a biztonságod érdekében. Csak annál a sofőrszolgálatnál jelenik meg a ‘Biztosítva’ ikon, akinél meggyőzödtünk róla, hogy élő biztosítási kötvénnyel rendelkezik.
5
Gyors
Pár gombnyomással rendelhetsz. Meghatározzuk a helyedet az aktuális lokációd alapján. Csak add meg, hogy hová szeretnél eljutni és válaszd ki a legszimpatikusabb ajánlatot.
6
Működik
Tucatnyi regisztrált sofőrszolgálat és több, mint 10.000 boldog ügyfél használja az appot. Tehát az alkalmazás valóban működik, és a regisztrált sofőrszolgálatok már alig várják, hogy hazavigyenek.
 • „Mindig ezt használom ha szükségem van sofőrre, ajánlom mindenkinek, aki olcsóbb vagy gyorsabb fuvart szeretne!”

  - J. Fanni -

Hogyan működik

 • Töltsd le a Sofőrhívó – sofőrszolgálat versenyeztető alkalmazást mobilodra, add meg, hogy hol vagy, illetve hová szeretnél eljutni és várj a különböző sofőrszolgálatok ajánlataira.
 • Válaszd ki a számodra megfelelő sofőrszolgálatot (akár ár, gyorsaság, vagy értékelés alapján) és a sofőröd már el is indul érted.
 • Amint megérkezik a sofőrszolgálat, kapsz egy értesítést a telefonodra.
 • Találkoztok a sofőrrel és hazavisz Téged és az autódat.
 • A sofőrnek kifizeted az előzetesen ismert viteldíjat.
 • Igyál sok folyadékot és feküdj le 🙂
TÖLTSD LE

Az alkalmazás ingyenesen elérhető az App / Play  Store-ból.

VÁLASSZ

Gyors? Olcsó? Megbízható? Te döntesz!

UTAZZ

Biztonságban vagy. Folyamatosan látod az árat és az érkezési időt.

LÉGY BOLDOG OTTHON

… és igyál sok vizet!

Sofőrszolgálat csatlakozása

Hogyan működik?

1. Lépj be az alkalmazásba.

2. Hamarosan fogsz kapni ajánlatkéréseket. Amennyiben ez releváns számodra, adj ajánlatot: mikor érsz az ügyfélhez, illetve mennyiért viszed el.

3. Az alkalmazás értesít arról, ha az ügyfél elfogadta az ajánlatodat.

4. Indulj érte és vidd haza, ahogy eddig is tetted.

5. Az ügyfél Nálad fog fizetni továbbra is.

6. Ha a sofőrszolgálatod nem 0-24-ben elérhető, akkor csak lépj ki az alkalmazásból a rendelkezésre állási idő végén és nem kapsz több ajánlatkérést.

Az alkalmazásba való előregisztrációt követően leellenőrizzük a céges adatokat és várólistára kerülsz. Jelentkezünk majd, amennyiben be tudsz kerülni a várólistáról.
Amennyiben szeretnél még több fuvart teljesíteni a SofőrHívó rendszerével, írj az info@soforhivo.hu e-mail címre.
Mennyibe kerül a SofőrHívó használata a sofőrszolgálat számára?

Az SH Sofőr applikáció használatának feltételeit és díjait megtalálod az ÁSZF-ben, és az adatkezelési tájékoztatóban.

 

Kik vagyunk mi és mit nyújtunk?

Cégünk annak érdekében jött létre, hogy

 1. a sofőrszolgálat-ok a felhasználók által objektíven összehasonlíthatók legyenek;
 2. ne kelljen órákat várni, hogy a sofőrsegély megérkezzen;
 3. mobilon keresztül pár kattintással tudjunk sofőrszolgálatot hívni;
 4. ne kelljen ismerős ismerősétől sofőrsegély telefonszámot kapni, ahol közlik, hogy sajnos most nem elérhető a szolgáltatás;
 5. tájékozódjunk, hogy valóban nem egy túlárazott szolgáltatást használunk.

Amennyiben bármilyen ötleted van, hogyan tudnánk javítani a szolgáltatásunkat, kérlek, jelezd felénk a Kapcsolat menüponton keresztül.

 

Köszönjük,

Dénes – alapító, ötletgazda, üzletfejlesztési igazgató

Zsuzsi – titkárságvezető, közösségi-média szakértő

Tomi – vezető fejlesztő

Lilla – irodavezető

 

Android APP képek

iOSAPP képek

Sofőrszolgálat - GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Töltsd le a Sofőrhívó alkalmazást mobilodra, add meg, hogy hol vagy, illetve hová szeretnél eljutni és várj a 15 regisztrált pótsofőr ajánlatára.

Ezután válaszd ki a számodra megfelelőt (akár ár, gyorsaság, értékelés alapján) és a sofőrszolgálat már el is indul érted.

Amint megérkezik a sofőrsegély, kapsz egy értesítést a telefonodra, illetve telefonon is felvehetik veled a kapcsolatot.

Találkoztok a pótsofőrrel és hazavisz Téged és az autódat.

A sofőrödnek kifizeted az előzetesen ismert viteldíjat.

Igyál sok folyadékot és feküdj le 🙂

 

Pofonegyszerű, nemde?

Természetesen igen, ha egy Budapest és/vagy Pest megyei sofőrszolgálat vezetője vagy. Jelentkezz a központi elérhetőségeinken és tájékoztatunk a további lépésekről.

Magánszemélyek jelentkezését nem fogadjuk el!

Jelenleg sofőrszolgálat Budapest és Pest megyében rendelhető a SofőrHívó mobil alkalmazáson keresztül.

Ez azt jelenti, hogy vagy a kezdő-, vagy a végpontnak (vagy mindkettőnek) Budapest és vonzáskörzetén belül kell esnie, hogy sofőrszolgálat ajánlatok érkezzenek.

SofőrHívó – a sofőrszolgálat app!

A SofőrHívó-nál kiemelten ügyelünk a biztonságra. Minden sofőrszolgálat vezetőjével a regisztráció után személyesen leülünk, ill. a későbbiekben a sofőröket szúrópróbaszerűen is ellenőrzünk. Fontos hangsúlyozni, hogy sofőrszolgálat cégekkel vagyunk kapcsolatban, nem pedig magánszemélyekkel.

A sofőrsegély szolgáltatást nyújtó cégek biztosítási kötvényét rendszeresen ellenőrizzük és csak azoknál aktív a biztosítás ikon, akik érvényes fedezetigazolással rendelkeznek. Sőt, a káronkénti térítés mértékét is láthatod a sofőrszolgálat adatlapján. Ha számodra fontos a biztosítás megléte, válassz ezen paraméter alapján!

Továbbá a Sofőrhívó-n az utasok értékelik a sofőrszolgálatokat, így valós kép alakul ki a sofőrökről a többi utas számára.

Késett a sofőrszolgálat? Gyorsan vezetett a sofőr? Értékeld ennek megfelelően, hogy a többi utas legközelebb ennek fényében rendeljen.

A SofőrHívó sofőrszolgálat összehasonlító és rendelő szolgáltatás teljesen ingyenes az utasok részére.

A mobilalkalmazás letöltése teljesen díjmentes. Nincs se előfizetési díj, se utankénti költség, se szerződésbontási díj.

Azonban késői lemondás, extra kívánság (pl.: kitérő), vagy hosszabb várakozási idő esetén a sofőrszolgálat extra díjat számíthat fel.

Minden sofőrszolgálat számára közvetítési díjat számolunk fel a teljesített fuvarok után.

Ennek mértékéről a sofőrsegély regisztráció során tájékozódhatsz a sofőrszogálatoknak szóló ÁSZF-ben.

Sofőrszolgálat értékelések leadására az alkalmazásban rendelt fuvarok után lehetséges.

Így biztosítjuk, hogy a sofőrszolgálat értékeléseket nem lehet manipulálni, hiszen csak a teljesült utak után van lehetőség az értékelésre. Emiatt egyedülálló a rendszer és sokkal transzparensebb, mint egy hagyományos fórum.

A SofőrHívóban a következők szerint lehetséges az egyes sofőrszolgálat értékelések megadása:

 • Általános értékelés. A fuvar végén egy felfelé, vagy lefelé mutató hüvelykujjal jelezhetjük, hogy az adott fuvart pozitívan, vagy negatívan értékeljük.
 • Pontosság. A sofőrszolgálat értékelése aszerint is megtörténhet, hogy a vállalt érkezési időt tudták-e tartani. A rendszeren belül látszódik mind a vállalt, mind pedig a valós érkezési idő.
 • Vezetési stílus. A pótsofőr vezetési stílusa alapján is értékelhetünk, pl.: gyorsan hajtott-e, betartotta a szabályokat, vagy túl alacsony fordulaton hajtott a hegyre, stb.
 • Megjelenés. A sofőr ruháját, tisztaságát, stb. lehet ezzel az opcióval értékelni.
 • Szabad szöveges értékelés. A sofőrszolgálatról alkotott véleményt ebben a részben lehet részletesen kifejteni.

A Pontosság, Vezetési stílus, valamint a Megjelenés alapján leadott sofőrszolgálat értékelés egy 5-ös skálán történik az App Store-hoz, vagy a Play Store-hoz hasonlóan.

Fix sofőrszolgálat díjak a SofőrHívó rendszerében Budapest területén és Pest megyében.

A SofőrHívó, sofőrszolgálat rendelő rendszerben ajánlott árak fixek minden esetben. A sofőrszolgálat által ajánlott áraktól csak a következő esetekben lehet eltérni:

 • Kitérő, vagyis a felvételi- és a végpont közötti megálló esetén csak akkor számolhat fel extra díjat a sofőrszolgálat, amennyiben a kitérő az ajánlatkérésben nem volt feltüntetve.
 • Várakozás esetén a sofőr vár az ügyfélre. Ebben az esetben az adott sofőrszolgálat vár az ügyfélre és ezért az alkalmazásban feltüntetett díjat számolhatja fel. Jellemzően az első 5-10 perc várakozás ingyenes, így a fix sofőrszolgálat árat nem befolyásolja.
 • Egyedi kérések esetén is felszámolható extra díj, amennyiben az ajánlatkérés megjegyzés rovatában nem volt feltüntetve.

FIGYELEM: a hazafelé tartó gyros/hamburger-es megálló is kitérőnek számít még az áthajtós éttermek esetén is! 

Ebben az esetben ugyanis két ember munkaideje kerül ‘pénzbe’, valamint a következő címről való késést kockáztatja a sofőrszolgálat, ami a reputációját ronthatja (negatív értékelések formájában).

Először is: mi az a sofőrszolgálat? Sokan keverik a szolgáltatást az Uber-rel, a BlaBlaCar-ral, vagy az Oszkárral.

Sofőrszolgálat, vagy másnéven pótsofőr, bérsofőr, vagy sofőrsegély szolgálat alatt azt értjük, amikor a megrendelő autóját szükséges egy rendelt sofőrnek mozgatnia, az esetek nagy részében a megrendelővel együtt. Vagyis amikor autóval érkeztünk egy étterembe, szórakozóhelyre, vagy a grill party-ra a barátainkhoz és fogyasztanánk pár pohár bort, vagy sört, akkor egy sofőr értünk jön és biztonságban hazavisz minket és az autónkat. A legtöbb sofőrszolgálat Budapest területén és Pest megyében működik, de a vidéki nagyvárosokban is található sofőrsegély szolgálat. A sofőrszolgálatok kizárólag adószámmal rendelkező, ún. jogi személyek lehetnek (vagyis cégek és egyéni vállalkozók).

Az Uber korábban Budapesten és az agglomerációban nyújtott személyszállítási szolgáltatást, vagyis az Uber sofőr, aki jellemzően szintén magánszemély, a saját  autójával juttatja el a megrendelőt a célállomásra.

A BlablaCar és az Oszkár országos, sőt nemzetközi telekocsi szolgáltatást kínál, vagyis amikor mondjuk Budapestről szeretnénk eljutni Debrecenbe, vagy akár Bécsbe, akkor a vonat és a busz alternatívája lehet az utasok számára. A sofőrök utazási költségei ebben az esetben is jelentősen csökkennek. A telekocsis sofőrök jellemzően magánszemélyek.

Kapcsolat

Cégnév: Jex Dénes E.V.

Székhely: 1037 Budapest Perényi út 31.

Adószám: 66121385142

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-106709/2016

Back to top