Legyen boldog és biztonságos a húsvét!

A pandémia ellenére a húsvét, mint minden ünnep, kicsit ismét összehozza az embereket, legyen szó akár családról, akár barátokról. Ünnepeljünk biztonságban – minden szempontból!

 

A sonka, kölni és pálinka mesterhármas mellé most a maszkot és a kézfertőtlenítőt sem hagyhatjuk le a mi kell a húsvétra listáról és bizony a rokonlátogatást is máshogy érdemes idén beütemezni. Óvva az idős, beteg és úgy általában az összes szeretteinket, nem utolsó sorban pedig önmagunkat is.

A kerti parti sosem volt még ilyen jó ötlet

Bár még a tavaszi meleg még épp csak bontogatja szárnyait, összejöveteleinket érdemes inkább kertbe, udvarra szervezni, ahol járvány szempontból nagyobb biztonságban vagyunk. Amellett, hogy a járványügyi korlátozások aktuális létszámkorlátozását és más intelmeit figyelembe vesszük, egy szalonnasütés, grillezés vagy épp bográcsozás elterelheti végre a figyelmünket a sok rosszról és biztonságban, vidáman ünnepelhetünk együtt kicsikkel és nagyokkal. Ráadásul a legkisebbeknek az udvaron még izgalmasabb is a tojás és ajándék keresés.

Inni pont lehet!

A korlátozások az alkoholfogyasztást nem érintik, így, ha véletlenül a kedvenc whiskyddel állít be a húsvéti nyuszi a következő napokban, azzal nyugodtan koccinthattok. Ám ne felejtsük el, hogy nem a koronavírus az egyetlen, ami veszélyt jelenthet. Legyünk okosak, ha a nyuszi nem házhoz jött, hanem mi mentünk el otthonról ünnepelni, akkor még időben gondoskodjunk a biztonságos hazajutásról is!

Hogyha autóval megyünk ünnepelni, ami lássuk be, a legkényelmesebb megoldás, akkor sofőrszolgálattal biztonságban hazajuthatunk alkoholfogyasztást követően is. Nem kell tartanunk kellemetlen rendőri intézkedéstől, bírságtól, integetve távozó jogosítványtól, ittasság miatt bekövetkezett balesettől sem!

Most még fontosabb, hogy előre gondolkodjunk…

Hiszen a korlátozások (jelen állás szerint) este 8-ig engedik a szabad kijárást (a korlátozások alatti sofőrhívásról ide kattintva olvashatsz bővebben), az általánosan kevesebb utas miatt pedig előfordulhat, hogy kevesebb sofőrszolgálat áll készenlétben. Legjobb tehát, ha előre rendelünk fuvart haza. A Sofőrhívó applikációban akár már előző nap előrendelést adhatsz le másnapi sofőrszolgálat igényedre, hogy tuti időben és biztonságban hazajuss!

Boldog húsvétot, jó egészséget kívánunk mindenkinek!
Sofőrhívó

 

Kapcsolat

Írj nekünk!
Ha bármilyen kérdésed vagy ötleted van oldalunkkal kapcsolatban...