Több autó megadása elérhető az új app verzióban!

Frissíts új app verzióra és válogass az autóid között!

Új funkcióval bővült a SofőrHívó applikáció. Olvass tovább a részletekért!

Apple (iOS) készülékeken már az elmúlt hetekben is találkozhattatok vele, most pedig már Androidon is tudjátok használni a SofőrHívó app új funkcióját, aminek segítségével a fiókotokhoz több autót is fel tudtok venni.

Új autó adatait két helyen van lehetőségetek felvenni:

  1. A menübe lépve, ’Autóm’ menüpontot választva ’Új autó hozzáadása’ gombot találtok, melyre kattintva felvihetitek a második autó adatait is.
  2. Ezt azonban az ajánlatkérés közben is megtudjátok tenni, a ’Fuvar részletek’ megadásakor. Ugyanitt tudtok az autó ikonra kattintva a korábban megadottak közül választani is, az aktuális fuvarnak megfelelően.

Az új funkció rendkívül hasznos lehet, ha nem a saját autóddal mentetek bulizni. Illetve jól jöhet akkor is, ha változó, hogy mikor melyik autóval mész, például, ha rendelkezésedre áll a sajátodon kívül egy céges autó is.

Akkor is érdemes új autó adatait felvinni, ha nem saját részre, hanem egy barátnak, ismerősnek kérsz sofőrt. Kapcsolattartási szempontból nyilván hasznosabb, ha ilyenkor ő saját magának kér ajánlatot az applikációt letöltve, de előfordulhat olyan helyzet, amikor erre nincs lehetősége. Ekkor segíts neki bátran, de vidd fel az ő autójának adatait, hogy könnyen megtalálja egymást utas és sofőrje!

Amikor valamelyik autót már nem szeretnéd, hogy látszódjon a fiókodban, természetesen törölni is tudod a fenti menüpontokban.

 Foglalj sofőrt a SofőrHívóval, jó lesz!

Kapcsolat

Írj nekünk!
Ha bármilyen kérdésed vagy ötleted van oldalunkkal kapcsolatban...