Utazás Sofőrhívóval az aktuális rendkívüli kormányrendelet idején

 

A Magyar Közlönyben foglaltak szerint, a kormány 484/2020. (XI. 10.) rendeletének megfelelően a sofőrök továbbra is végezhetik munkájukat.

Mivel a sofőrök a munkavégzésük miatt este 8 óra után is elhagyhatják otthonukat, ezért a sofőrhívás a Sofőrhívó applikációban továbbra is zavartalanul működik.

Utazz a legnagyobb biztonságban!

A sofőrhívásod során nem kell más autójának higiéniás körülményeire hagyatkoznod és az a veszély sem fenyeget, hogy más utas ült előtted az autóban.
A sofőrök kiemelten figyelnek a higiéniára, az adott helyzetnek és természetesen a rendkívüli kormányrendeletnek megfelelően. Ez azt jelenti, hogy rendszeresen használnak kézfertőtlenítőt, tartózkodnak a fizikai kontakttól (például kézfogás), orrot és szájat maszkot viselnek, illetve a sofőrszolgálatok autói is időről időre fertőtlenítésre kerülnek. És természetesen csak egészséges, tünetmentes állapotban állnak munkába.
Az érintés nélküli kártyás fizetés használatával
pedig akár abszolút nullára csökkentheted a fizikai kontaktot! Hiszen ehhez csak a rendelés leadásakor kell beírnod a kártya adatokat, majd az utad végén jóváhagyni a fizetést.

Nem csak egy buli végén lehet szükséged sofőrre!

Ha sokáig dolgoztál és kimerültél, vagy koccintással tettetek pontot egy sikeres projekt végére, akkor is érdemes a biztonságos hazajutáshoz ragaszkodnod, akár a munkahelyedről is! Ne felejtsd el, jelen helyzetben is a nap bármely órájában tudsz sofőrt hívni, ha nem vagy vezetés képes állapotban! Esetleges hatósági ellenőrzés során 20:00-tól 05:00-ig az utasnak kell igazolnia házon kívül tartózkodás okát. Amennyiben munkával kapcsolatos utazásod, kattints ide az igazolási nyomtatvány letöltéséhez!
Számíthatsz a Sofőrhívós sofőrszolgálatokra akkor is, ha az éves szervizre vitetnéd az autód vagy a nyári gumit télire cseréltetnéd a gumisnál.

Rendelj előre!

Az este 8-tól másnap 5 óráig tartó kijárási korlátozások és a vendéglátóhelyek zárva tartása miatt megcsappant az utasforgalom. Ennek köszönhetően várhatóan kevesebb sofőr is lesz aktívan az utcákon, ezért, ha már tudod nagyjából mikor indulnál, érdemes előrendelést leadnod. Ezt akár egy nappal előbb is megteheted az applikációban!

Jelezd előre, ha extra kérésed van!

Ha a fent jelzett óvintézkedések mellett más igényed is felmerül, jelezd ajánlatkérésed során a megjegyzés menüpontban.

 

Jó utat és jó egészséget kívánunk!

Sofőrhívó

Kapcsolat

Írj nekünk!
Ha bármilyen kérdésed vagy ötleted van oldalunkkal kapcsolatban...