ClickCease

Kívül-belül megújultunk!

Sofőrhívó applikáció design képernyőképek

Kedves Felhasználónk, örömmel mutatjuk be Neked a Sofőrhívó Applikáció legújabb verzióját!

A dizájn megújításánál igyekeztünk egy letisztult, könnyen kezelhető, modern formát adni a felhasználói felületnek, hogy még kellemesebbé váljon a sofőrhívás folyamata. Ezt a megújult, letisztult verziót jelképezi az App új logója is, frissítés után tehát a szép új ikonunkat keresd a képernyődön, ha ittál! 😊

 

Ezen kívül az arculatváltás jellegzetes pontja, hogy parkolás ikonnal egyértelműsítettük a kiinduló hely megjelölését, ami a helymeghatározás engedélyezése mellett, a tartózkodási helyedről indul. Ám előrendelés vagy máshol parkoló autó estén továbbra is könnyedén, a térkép mozgatásával tudod a megfelelő helyszínre tenni a jelölést.

Jellemző arculati újdonság az is, hogy a fuvar részletei az ajánlatkérés pillanatában még egyértelműbb formát öltenek, így utolsó momentumként is könnyedén csekkolhatod, hogy jól adtad-e meg a fizetési módot, az autót, az időpontot, az ÁFA-s számla igényt, illetve az utazás kezdő-és végpontjait.

Hangsúlyosabbak lettek az ajánlatot adó sofőrszolgálatok legfontosabb információi, például aktív, fedezetigazolással igazolt biztosítás esetén piros pajzs ikon, míg nem biztosított sofőrszolgálat esetén áthúzott piros pajzs ikon látható.

 

Néhány fontos funkció is kényelmesebbé vált!

 

A ráncfelvarrás nem csak a külsőségeket érintette, a legfontosabb funkciókat is tökéletesítettük a korábbi visszajelzéseiteket is figyelembe véve.

Bankkártyás fizetés, érintés nélkül – minden szempontból biztonságosan!

A nyár folyamán bevezettük az applikáción keresztüli, érintésmentes bankkártyás fizetést a Barion rendszerével együttműködve. Ez a járvány időszakban kiemelten fontos elem, ám ezen az időszakon túl is jóval kényelmesebbé teszi a fizetés folyamatát. Kártyaadataid módosíthatod a főmenüben, de akár fizetéskor is adhatsz meg új bankkártyát, hogy rendezd útiköltséged a sofőrszolgálat felé.

Térkép és címmegadás

Dizájn elemként már említettük, hogy a térképen az indulási címet ezentúl parkolás ikon jelzi. Emellett megmaradt a kézi címmegadás funkció is, viszont a fejlesztéseknek köszönhetően sokkal pontosabbá vált. A cím beírásakor legördülő listából választhatod ki a kerületnek is megfelelő pontos címet, hogy a sofőrrel biztosan megtaláljátok egymást!
Az új verzióban pedig már az esetleg kitérő megadása is a fenti módszerrel történik, így tehát elkerülve a félreértés legkisebb esélyét is a sofőrszolgálattal, pontos árat kaphatsz rendelésedkor.

ÁFA-s számla igénylése

ÁFA-s számlád a megszokott rendszerben a Billingo számlázási program rendszerén keresztül történik, azonban a számlázás folyamatát kényelmesebbé tettük. A főmenü Számlázási adataim pontjában rögzítheted és módosíthatod a számlához szükséges adataid, de akár ajánlatkérésed során is lehetőséged van erre. Az adatmegadást jelentősen leegyszerűsítettük – céged nevét beírva legördülő sávból választhatod ki a megfelelőt. Ekkor a további elengedhetetlen cégadatok (például adószám) automatikus kitöltésre kerülnek, neked már csak az e-mail címet kell beírnod, ahová a hiteles e-számlát kéred a sofőrszolgálattól.

 

Pro tipp!
Rögzítsd már most ÁFA-s számla adataid a Sofőrhívó applikáció főmenüjében, „Számlázási adataim” fülön, így rendelésedkor már nem kell bajlódnod az adószám és más adatok keresgélésével.

 

Frissítsd az applikációt az App Store-ban, vagy Google Play-ben és élvezd ki az újítások adta kényelmet!

 

 

Továbbra is partnered a biztonságos utazásban,

Sofőrhívó