Partneri elismerés

Díjazzuk a minőséget! Mint azt már megszokhattátok, a megrendelők a teljesült fuvarok után értékelhetik a sofőrszolgálatokat tapasztalataik fényében. Valamennyi ajánlat elfogadáskor fontos szempont a korábbi fuvarok értékelése, hiszen mindenki szeret jó kiszolgálást kapni. Mi pedig szeretnénk díjazni a minőségi szolgáltatásotokat, így az alkalmazásban kapott like számok alapján 6 fokozatban érmével tüntetünk ki benneteket. Az érméket

Díjazzuk a minőséget!

Mint azt már megszokhattátok, a megrendelők a teljesült fuvarok után értékelhetik a sofőrszolgálatokat tapasztalataik fényében. Valamennyi ajánlat elfogadáskor fontos szempont a korábbi fuvarok értékelése, hiszen mindenki szeret jó kiszolgálást kapni.

Mi pedig szeretnénk díjazni a minőségi szolgáltatásotokat, így az alkalmazásban kapott like számok alapján 6 fokozatban érmével tüntetünk ki benneteket. Az érméket Riemer Zsolt vésnök készítette minőségi alapanyagokból, több évtizedes szakértelemmel.

Érmeitek fokozata nem csak a minőséget, de a fuvarmennyiséget is magukba foglalja, így a tapasztalat és a piaci részvétel hossza is elismerésre kerül.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a megrendelőknek a fuvar minősége kiemelten fontos, így bízunk benne, hogy továbbra is igyekeztek majd a maximumot nyújtani a fuvarjaitok során és büszkén zsebelitek be az újabb elismeréseket 😊

Díjazások:

Back to top