ClickCease

SofőrHívó – Az Év Appja Különdíj 2019

Az év applikációja kitüntető díj és oklevél a Sofőrhívó részére

SofőrHívó Applikáció – Az Év Applikációja Különdíjat kaptunk 2019-ben!

A Magyar Marketing Szövetség hagyományokhoz híven idén is megrendezte Az Év Honlapja versenyt, ahol közel 30 különböző kategóriában indulhattak a pályázók weboldalai és applikációi.
Az alapos felosztásnak köszönhetően mindenki a saját kategóriájában mérkőzhet meg, így a verseny nem hiába a marketingkommunikációs szakma egyik legrangosabb hazai eseménye.

Az Év Applikációja kategória fő értékelési szempontjai voltak, hogy mobil eszközökön jól érvényesüljön, mozgás közben jól funkcionáljon segítő vagy szórakoztató lehetőségeivel. Kiemelten számított az innováció, a funkcionalitás és az áttekinthető modern megjelenés.

Az idén megrendezett, Az Év Honlapja versenyen Az Év Applikációja kategóriában indultunk, további 14 másik céggel egyetemben és sikerült a kategória Különdíját megkapni. Köszönjük a Zsűrinek a hatalmas megtiszteltetést.

Továbbá köszönjük a Felhasználóinknak, hogy egyre többen vannak és elégedetten használják a SofőrHívó appot. Az elégedettség abból is látszódik, hogy összességében 4,9 csillagra értékelték a szolgáltatásunkat az AppStore és a Play Store felületén!

Köszönettel tartozunk a partner sofőrszolgálatoknak is, akik rengeteg munkájukkal segítették azt a törekvésünket, hogy a budapestiek és pest megyei lakosok könnyen és biztonságosan tudjanak hazajutni, ha autóval érkeztek szórakozni.

Folyamatosan dolgozunk a fejlesztéseken, hogy meglévő és leendő ügyfeleink továbbra is elégedetten használhassák szolgáltatásunkat.

Gratulálunk a többi helyezettnek is az elért eredményekhez!

A helyezetteket ezen a linken lehet megtekinteni