ClickCease

Sofőrszolgálat esküvőre?

Sofőrszolgálat esküvőre? Íme pár hasznos tipp!

Nagyon kedves és figyelmes gondolat az esküvőt szervező pár részéről, ha a sofőrszolgálat esküvőre való rendelését is megpróbálják megoldani előzetes igényfelmérés alapján, de rendszerint nem sül jól el. Nézzük, mik a buktatók és hogy kerülheted ki őket.

Egy esküvő során annyi tényező van, hogy szinte biztosan lesznek dolgok, amik másképp alakulnak, mint tervben volt.

 

Problémák a sofőrszolgálat esküvőre való előzetes rendelésével

A vendég nem jön el, vagy mégsem saját autóval érkezik

Hiába érdeklődtök előre, hogy ki érkezik autóval és menne haza sofőrrel, mert a végén becsúszhat egy betegség, ami miatt mégsem jönnek el. Egy műszaki hiba, ami miatt nem autóval jönnek, vagy éppen az utolsó pillanatban kiderül, hogy akad valaki, aki elhozza őket.

A vendég mégsem iszik

Nem iszik, mert bevette a gyógyszer, mert nem vette be a gyógyszert, mert melege van, mert nincs melege… Vagy éppen nincs kedvére való ital, mindenesetre mégsem lesz szükség annyi sofőrszolgálatra az esküvőn.

Nincs elég sofőr

Például az előzetes jelzések alapján öt sofőrt kérsz, a sofőrszolgálat ennyivel készül. Viszont helyben még további négy vendég úgy gondolja, hogy hát ez a sofőr dolog nem is rossz ötlet.

Ugye nem akarod azt mondani neki, hogy “figyelj, kérlek, ne igyál, mert nem foglaltunk több sofőrt?”
Ha pedig a nagynéninek jut sofőr, de nem jut az após unokatestvérének, az garantált út a sértődéshez.

sofőrszolgálat esküvőre

sofőrszolgálat esküvőre

Szóval kiszámíthatatlan, de abban biztos lehetsz, hogy a végén mégsem pontosan annyi sofőrre lesz szükség, amennyit megrendeltél.

Az eseményre előre megrendelt sofőrszolgálatok viszont bizonyos számú autóra vonatkozóan adnak árat, tehát ha mégis kevesebb fuvar jön össze, akkor már a kezdeti kedvezmény nem érvényes, az ár emelkedik. Ráadásul sofőr oldalról is előfordulhat váratlan esemény.

Tehát legjobb, ha alaposan megfontoljátok az előre rendelt sofőrszolgálat szükségességét.

De akkor mi a megoldás? Szeretném megoldani a vendégek hazajutását!

Legyen inkább egy hasznos javaslatod a vendégeid számára: töltsék le a SofőrHívót és intézzék biztonságosan a hazajutást! Az alábbiakban még pár jó tanácsot is összegyűjtöttünk a SofőrHívó használatával, valamint a rendezvényekre történő rendeléssel kapcsolatban.

Az előrendelés funkciót kihasználva már előző nap megrendelhetik a biztonsági játékosok, hogy időben hazajussanak, biztonságban, személyre szabott igényeknek megfelelően. Aki pedig még nem döntött, vagy időközben dönt úgy, hogy iszik egyet az egészségetekre, még az utolsó pillanatban is válogathat az ajánlatok közül.

Az egy szolgáltatótól rendelt sofőrökkel szemben nagy előny az is, hogy a vendégeknek nem kell egymáshoz igazodniuk az indulást illetően és maximálisan rugalmasan tudnak hazajutni, az esküvőt szervező pár pedig nyugodtan tud arra koncentrálni, ami a legfontosabb: a nagy nap minden pillanatát kiélvezni.

 

Van még tipped, hogy az ifjú pár, vagy az esküvőszervezők, hogyan oldják meg a sofőrszolgálat esküvőre való rendelését? Írd meg nekünk és frissítjük a bejegyzést!