Blog


2016. Már 05.

0 hozzászólás.


Sofőrszolgálat segítségével jut haza Sanyóca (Mary Popkids) és Jummo Daddy (Irie Maffia), akkor ha már egy korty alkoholt ittak. Felelős sztárok, akik nem mindig vizet prédikálnak, de ha bort isznak, biztosan nem ülnek a volán mögé.

Nézd meg az alábbi videót és dönts Te is felelősen: Használd a SofőrHívót és rendeld meg a legolcsóbb, leggyorsabb, vagy legmegbízhatóbb sofőrszolgálatot!

Egyáltalán nem ülök volán mögé ittasan. Még akkor sem, ha csak egy pohár sört ittam. Mostanában pedig a SofőrHívó applikációt használom, amely a sofőrszolgálatokat gyűjti össze és aggregálja egy helyre.

(Jummo Daddy, Irie Maffia)

Bár mindketten nagyon sokat buliznak, a buli végén mindig felelősen döntenek, ha már alkoholt ittak és kocsival értkeztek. Reméljük a többi hazai sztár is ilyen példát fog mutatni a rajongóiknak.

Ha meggooglizzátok,  hogy sofőrszolgálat, akkor nagyon sok téves ügyet hoz ki és nem is biztos, hogy mindegyik működik. Ezért is jó a SofőrHívó app tulajdonképpen, amivel nagyon egyszerűen aktuálisan láthatod, hogy melyik sofőrszolgálat ér rá, mennyire olcsóak, mennyire drágák, vagy mennyire gyorsan jönnek ki.

(Sanyóca, Mary Popkids)

Keresd a Heineken és a SofőrHívó nyelvtörős söralátéteit a legmenőbb klubokban.

Te mennyire vagy felelős? Írd meg kommentben, vagy oszd meg a blogpostot és kérdezd meg barátaidat is.

UPDATE: 2016. május 27-én a Heineken és a SofőrHívó nyelvtörős kampánya megnyerte az Arany Penge díjat, melyet a Budapest Ankert közben lévő szórakozóhelyen adtak át. Gratulálunk az egész csapatnak!

Oszd meg!
0 Hozzászólás

Szóljon hozzá

Back to top